menu.header.image.logo_repositoriomenu.header.image.logo_ucsal
  • English
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Italiano
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Srpski (lat)
  • Suomi
  • Svenska
  • Türkçe
  • Tiếng Việt
  • Қазақ
  • বাংলা
  • हिंदी
  • Ελληνικά
  • Српски
  • Yкраї́нська
  • Log In
    New user? Click here to register. Have you forgotten your password?
menu.header.image.logo_repositoriomenu.header.image.logo_ucsal
  • Communities & Collections
  • All of DSpace
  • English
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Gàidhlig
  • Italiano
  • Latviešu
  • Magyar
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Srpski (lat)
  • Suomi
  • Svenska
  • Türkçe
  • Tiếng Việt
  • Қазақ
  • বাংলা
  • हिंदी
  • Ελληνικά
  • Српски
  • Yкраї́нська
  • Log In
    New user? Click here to register. Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Browse by Author

Browsing by Author "Ramos, Larissa Ivo"

Now showing 1 - 7 of 7
Results Per Page
Sort Options
  • No Thumbnail Available
    Item
    100% cacau: Iniciativas gastronômicas para o aproveitamento integral
    (Universidade Católica do Salvador, 2019-10) Ramos, Larissa Ivo; Navarro, Camila da Cunha; Martinez, Juliane Pereira; UCSAL, Universidade Católica do Salvador
  • No Thumbnail Available
    Item
    Cesta básica e diabetes: discutindo adequação e o poder de compra de produtos específicos entre as classes sociais d e e de Salvador
    (Universidade Catolica de Salvador, 2020-11-18) Santos, Juliana dos; Ramos, Larissa Ivo; http://lattes.cnpq.br/; Guerra, Fernando Trioschi Fernandes; http://lattes.cnpq.br/; Nóbrega, Gabriela Silva da; http://lattes.cnpq.br/
    Diabetes mellitus 2 in nowadays is one of the main death causes in Brazil and the world. Food is one of the most important tools to increase life quality to diabetics patients. It is important to discuss practical topics about that matter. This paper proposes changes in Brazil’s family minimal food supply to adequate it to diabetics and compare prices from both in places that sells food at Salvador, Bahia, aiming to research purchasing power of diabetics from lowest economic class levels. Results show that in a rich neighborhood peixes are higher and in periferic places the biggest problem is the absence of many specific products for patients. It is needed to improve income and food habits from people of lower economic classes.
  • No Thumbnail Available
    Item
    A comida como um direito a cultura e identidade
    (Universidade Católica do Salvador, 2015-10) Ramos, Larissa Ivo; UCSAL, Universidade Católica do Salvador
  • No Thumbnail Available
    Item
    Comida para todos: um comparativo entre os marcos legais do Brasil e da França
    (Universidade Católica do Salvador, 2019-10) Marchi, Gabriela Souto Maia Fernandez Cardillo; Ramos, Larissa Ivo; Marchi, Fernando Antônio Fernandez Cardillo; UCSAL, Universidade Católica do Salvador
  • No Thumbnail Available
    Item
    Merenda sustentável: modelagem de gestão alimentar para escolas públicas
    (Universidade Católica do Salvador, 2021-10) Tanajura, César Mustafá; Souza, Josemary de; Ramos, Larissa Ivo; UCSAL, Universidade Católica do Salvador
  • No Thumbnail Available
    Item
    Narrativas do feijão histórias sobre o grão de preferência nacional
    (Universidade Católica do Salvador, 2018-10) Ramos, Larissa Ivo; Lima, Ícaro Santana; UCSAL, Universidade Católica do Salvador
  • No Thumbnail Available
    Item
    Sobre idosas e pandemia: Alimentação e descarte em época de isolamento social
    (Universidade Católica do Salvador, 2020-10) Ramos, Larissa Ivo; Marchi, Jamile Dacach Fernandez; Martinez, Juliane Pereira; UCSAL, Universidade Católica do Salvador

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Cookie settings
  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback